Ua.mylivepage | mylivepage.ru | Вхід | Реєстрація | Пошук | Загальні Мітки |  Рейтинг | загальний форум | Загальний російський чат

Це мій форум. Ви можете створювати теми та брати участь у їх обговоренні та в цікавих дискусіях)

Додати до обраного Відправити мені e-mail

Що нового?
Про мене
Фотографії
Файловий архів
Блог
Форум
Сторінки
Посилання
Чат
Лічильник
Клієнти
Мітки
Опитування

PageRank
Locations of visitors to this page
Повернутися на головнуІм"я / Форум / Різне / поділімось враженнями про КПК...

поділімось враженнями про КПК...

Створити темуСтворити тему | До списку

ДодавТекст

ArI
поділімось враженнями про КПК...
1776 дні(в) тому 19.07.2007 00:04:07 Цитата('221131','88','6','232')">Повідомити про спам

привіт.
у зв"язку з тим, що життя чим далі, тим більше закомп"ютеризоване, і щодня з"являється купа нових виробників, моделей і девайсів, а одне з найостанніших див техніки - це все ж таки КПК, назріло питання: чи є в тебе така штука, яка саме і що ти конкретно про неї думаєш.
оскільки я перша, хто відкрив цю тему, я, мабуть, і почну.
є власницею такого приколу як ASUS P525 (кому цікаво, дивись характеристики тут: deshevshe.net.ua/palm-asus/asus_p525.html. дуже зручна цяцька: мобільна, легенька, функціональна, проста у користуванні.

Коментар: 2 Переглядів: 10362

wolframua Надіслати повідомлення
[Sam:у:рай]
1774 дні(в) тому 20.07.2007 04:22:07 Цитата('221131','423585','6','233')">Повідомити про спам

А чому ти розпочала саме з цього КПК, він в тебе, та я теж хочу саме його ось і чекаю поки накопляться грощі і водночас знизиться ціна...
А що гарного про ньго можеш сказати...чи все так добре...

---
...доки ми разом, з нами вища сила..)

nrg3 Надіслати повідомлення
Ім"я
1770 дні(в) тому 24.07.2007 08:48:53 Цитата('221131','221131','6','237')">Повідомити про спам

такой цяцьки я не маю,не знаю на краще чи гірше це для мене :).Річ функціональна і на неї багато різного по

---
З повагою Nrg3
Ім'я Пароль
розширений... ( / Реєстрація )

Тема

В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги

Хто на сайті?
Анонімні: 6, Зареєстровані: 0 (?)

Вам подобається мій сайт?

Результати опитування
дизайн мій ©
Скарга | Розміщено на MyLivePage | | © Kolobok smiles, Aiwan
всі файли на сайті представлені тільки для ознайомлення,вони повинні бути знищенні через 24 години після закачки