Ua.mylivepage | mylivepage.ru | Вхід | Реєстрація | Пошук | Загальні Мітки |  Рейтинг | загальний форум | Загальний російський чат

Це мій форум. Ви можете створювати теми та брати участь у їх обговоренні та в цікавих дискусіях)

Додати до обраного Отправить мне e-mail

Що нового?
Про власника сайту
Зображення
Файловий архів
Блог
Форум
Сторінки
Чат
Статистика відвідувань
Опитування
Пошук по сайту
Мої роботи
Мої дизайни
Дрібниці для сайту

PageRank
Locations of visitors to this page
Повернутися на головнуnrg 3 / Форум / Різне / поділімось враженнями про КПК...

поділімось враженнями про КПК...

0.00 (0)

Створити темуСтворити тему | До списку

ДодавТекст

ArI
поділімось враженнями про КПК...
896 дні(в) тому 19.07.2007 00:04:07 Цитата('221131','88','6','232')">Повідомити про спам

привіт.
у зв"язку з тим, що життя чим далі, тим більше закомп"ютеризоване, і щодня з"являється купа нових виробників, моделей і девайсів, а одне з найостанніших див техніки - це все ж таки КПК, назріло питання: чи є в тебе така штука, яка саме і що ти конкретно про неї думаєш.
оскільки я перша, хто відкрив цю тему, я, мабуть, і почну.
є власницею такого приколу як ASUS P525 (кому цікаво, дивись характеристики тут: deshevshe.net.ua/palm-asus/asus_p525.html. дуже зручна цяцька: мобільна, легенька, функціональна, проста у користуванні.

Коментар: 2 Переглядів: 9333

wolframua Надіслати повідомлення
[Sam:у:рай]
image 895 дні(в) тому 20.07.2007 04:22:07 Цитата('221131','423585','6','233')">Повідомити про спам

А чому ти розпочала саме з цього КПК, він в тебе, та я теж хочу саме його ось і чекаю поки накопляться грощі і водночас знизиться ціна...
А що гарного про ньго можеш сказати...чи все так добре...

---
...доки ми разом, з нами вища сила..)

nrg3 Надіслати повідомлення
Ім"я
image 891 день тому 24.07.2007 08:48:53 Цитата('221131','221131','6','237')">Повідомити про спам

такой цяцьки я не маю,не знаю на краще чи гірше це для мене :).Річ функціональна і на неї багато різного по

---
З повагою Nrg3

Введіть код на зображенні
Ваше ім'я
(видний лише власнику сайта)

Тема

В тексті можна використовувати Wiki або HTML теги

Хто на сайті?
Анонімні: 6 Зареєстровані: 0 (?)

Поповнювати розділ "Дрібниці для сайтів"
Так
Ні

Результати опитування
дизайн мій ©
Скарга | Розміщено на MyLivePage | | © Kolobok smiles, Aiwan
всі файли на сайті представлені тільки для ознайомлення,вони повинні бути знищенні через 24 години після закачки